Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Μάντακ Τσία - Ταοϊστικά μυστικά για άντρες

Έχουν γραφτεί χιλιάδες βιβλία προσπαθώντας να βοηθήσουν άνδρες και γυναίκες να λύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από την ατελείωτη αναζήτηση ενός σεξουαλικά ικανοποιητικού έρωτα. Τι καινούργιο θα μπορούσε να γραφτεί;

Τα Ταοϊστικά Μυστικά του Έρωτα δεν είναι άλλη μια ανθοστόλιστη φιλοσοφική πραγματεία για την έκσταση του ανατολίτικου έρωτα. Αντίθετα, είναι ένα πρακτικό εγχειρίδιο που αποκρυσταλλώνει τις μυστικές διδασκαλίες γύρω από το σεξ, τεσσάρων εν ζωή Ταοϊστών διδασκάλων, που τους ανακάλυψε ο Mantak Chia στη διάρκεια δεκαπέντε χρόνων ταξιδιού και μελέτης στην Άπω Ανατολή. Όπως λέει ο ίδιος: «Διάβασα ένα σωρό βιβλία που μου έλεγαν, πόσο καταπληκτικό είναι το να κάνεις εσωτερικό έρωτα, αλλά, κανένα τους δε μου εξηγούσε το «πως» ακριβώς γίνεται αυτό. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να το γράψω μόνος μου».

Τα περισσότερα βιβλία γύρω από το Ταοϊστικό σεξ αδυνατούν να διδάξουν τον τρόπο μεταμόρφωσης της σπερματικής ενέργειας, δηλαδή απ' τη στιγμή που έχει κατακρατηθεί το σπέρμα και μετά. Επίσης, δε διδάσκουν το που είναι δυνατόν να αποθηκευτεί η σεξουαλική ενέργεια μέσα στο σώμα, ή, το πως γίνεται η καλύτερη ανταλλαγή ενέργειας με τη γυναίκα, παρά δίνουν μονάχα επιπόλαιες οδηγίες για την κατακράτηση του σπέρματος. Ο Chia, συνέθεσε αρχαίες Ταοϊστικές πρακτικές σε απλές αλλά ισχυρές μεθόδους, τις οποίες μπορούν εύκολα να μάθουν οι Δυτικοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: